0529 215000

ITB Ommen, een installateur met visie

ITB-Ommen is een landelijk installatiebedrijf die alle werkzaamheden op het gebied van installatietechniek verzorgd met de nadruk op de particuliere markt.

Wij willen echter uitgroeien tot een belangrijke speler op het gebied van totaal installateur voor de bouw, verbouw, renovatie, utiliteit, MKB en industrie.
Onze werkzaamheden zijn erg breed denk daarbij aan verwarming, luchtbehandeling, airco, water- en gasleidingen evenals riool, zink- en dak.

Door een combinatie van jarenlange kennis en ervaring en het samenwerken met betrouwbare en gekwalificeerde leveranciers, zijn wij in staat een product af te leveren wat voldoet aan alle wensen en voorschriften waaraan een installatie moet voldoen en welke u als klant waardeert.

Visie:
De werkzaamheden binnen ons werkterrein wordt steeds complexer en uitdagender. Duurzaam werken en technisch uitvoeren is het sleutelwoord. Ook de vraag naar meer comfort en zuinige installaties wordt steeds belangrijker. Om dit doel te bereiken werken wij klantgericht; een open houding en duidelijke communicatie is hierbij cruciaal.

Wij zijn ons ervan bewust dat ons team een erg belangrijk gereedschap is, daarnaast spelen onze klanten en leveranciers ook een grote rol. We leren elke dag van elkaar.

Hoe je werkt zegt iets over hoe je denkt. ITB Ommen wil op een duurzame manier betrokken omgaan met installatie vraagstukken.

Verwarming

Op het gebied van verwarming kan ITB Ommen alle mogelijke vormen installeren. Denk bijvoorbeeld aan CV, hete lucht of warmtepomp.

Lees meer

Sanitair

Voor het installeren van een comfortabel inrichting van een badkamer of keukens kunt u rekenen op onze duurzame installatie expertise.

Lees meer

Elektra

Het juist toepassen van goede elektra installaties is een van onze speerpunten, of het nu om renovatie of nieuwbouw gaat, u kunt op ITB-Ommen rekenen.

Lees meer

Klimaatbeheersing

Het beheersen van het klimaat in ruimten is per ruimte afhankelijk van de omgeving waar de ruimte zich bevindt en heeft te maken met het doel van de ruimte.

Lees meer

Duurzame energie

ITB-Ommen is specialist in het toepassen van energiezuinige installatietechniek. Denk aan zonne-energie, windenergie, warmtepompen en LED.

Lees meer

Dakwerk

Heeft u last van een lekkend dak of goot? ITB-Ommen helpt u uit de nood en adviseert hoe deze problemen voorkomen kunnen worden.

Lees meer

ITB Ommen: duurzaam betrokken

ontwerp en realisatie the webhouse