0529 215000

Elektra

Iedereen is tegenwoordig sterk afhankelijk van elektra. Als we het een halve dag moeten missen, lopen we vaak al vast. Denk aan de koelkast, vriezer, internet etc.

ITB-Ommen adviseert u graag over de vele mogelijkheden die in een woning toepasbaar zijn. Wij verstaan onder elektra niet alleen de stopcontacten maar ook een inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, internetaansluitingen en domotica.

Domotica

Er zijn vele oplossingen te bedenken die het leven, met relatief kleine investeringen, kunnen vergemakkelijken. Denk aan controle op afstand van wie er aan de deur staat, de verwarming lager zetten, de verlichting inschakelen en uitschakelen, alarm inschakelen, video bewaking via PC, tablet en telefoon, het zonnescherm omhoog halen bij een plotselinge onweersbui etc. etc. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. ITB-Ommen heeft hier voor standaard oplossingen die ook bij bestaande bouw eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd.

Ook in de zorg zijn vele toepassingen te bedenken, denk hierbij aan pati├źnten bewaking via sensoren.

Verwarming

Op het gebied van verwarming kan ITB Ommen alle mogelijke vormen installeren. Denk bijvoorbeeld aan CV, hete lucht of warmtepomp.

Lees meer

Sanitair

Voor het installeren van een comfortabel inrichting van een badkamer of keukens kunt u rekenen op onze duurzame installatie expertise.

Lees meer

Elektra

Het juist toepassen van goede elektra installaties is een van onze speerpunten, of het nu om renovatie of nieuwbouw gaat, u kunt op ITB-Ommen rekenen.

Lees meer

Klimaatbeheersing

Het beheersen van het klimaat in ruimten is per ruimte afhankelijk van de omgeving waar de ruimte zich bevindt en heeft te maken met het doel van de ruimte.

Lees meer

Duurzame energie

ITB-Ommen is specialist in het toepassen van energiezuinige installatietechniek. Denk aan zonne-energie, windenergie, warmtepompen en LED.

Lees meer

Dakwerk

Heeft u last van een lekkend dak of goot? ITB-Ommen helpt u uit de nood en adviseert hoe deze problemen voorkomen kunnen worden.

Lees meer

ITB Ommen: duurzaam betrokken

ontwerp en realisatie the webhouse