0529 215000

Klimaatbeheersing

Een goed klimaatbeheersing is nodig voor een prettige woon-, werk- en sportomgeving. Maar ook op scholen en in Wellnesscentra is een juiste klimaatbeheersing nodig. ITB-Ommen heeft een jarenlange ervaring in klimaatbeheersing, wij werken met energiebesparende, duurzame oplossingen.

Klimaatbeheersing wil niet zeggen alleen buitenlucht toevoegen in een ruimte maar behelst veel meer; verwarmen, koelen en ook lucht ontvochtigen. ITB-Ommen heeft de expertise in huis voor deze toepassingen.

Verwarming

Op het gebied van verwarming kan ITB Ommen alle mogelijke vormen installeren. Denk bijvoorbeeld aan CV, hete lucht of warmtepomp.

Lees meer

Sanitair

Voor het installeren van een comfortabel inrichting van een badkamer of keukens kunt u rekenen op onze duurzame installatie expertise.

Lees meer

Elektra

Het juist toepassen van goede elektra installaties is een van onze speerpunten, of het nu om renovatie of nieuwbouw gaat, u kunt op ITB-Ommen rekenen.

Lees meer

Klimaatbeheersing

Het beheersen van het klimaat in ruimten is per ruimte afhankelijk van de omgeving waar de ruimte zich bevindt en heeft te maken met het doel van de ruimte.

Lees meer

Duurzame energie

ITB-Ommen is specialist in het toepassen van energiezuinige installatietechniek. Denk aan zonne-energie, windenergie, warmtepompen en LED.

Lees meer

Dakwerk

Heeft u last van een lekkend dak of goot? ITB-Ommen helpt u uit de nood en adviseert hoe deze problemen voorkomen kunnen worden.

Lees meer

ITB Ommen: duurzaam betrokken

ontwerp en realisatie the webhouse