0529 215000

Voorloper in duurzaamheid

ITB-Ommen maakt altijd gebruik van de laatste trend in duurzame technieken. Zo installeren wij windturbines en maken we veel gebruik van zonnepanelen, warmtepompen, led verlichting, zonneboilers en grijs watersystemen.

Ideologische motieven zoals een beter milieu is daarbij niet de enige drijfveer, ook de kostenbesparing die het oplevert speelt een grote rol hierin.

Door de samenwerking met betrouwbare leveranciers beschikken we altijd over de laatste trends en ervaringen. Door het continu monitoren en bijsturen van de data, blijven we op de hoogte van de opbrengsten van de toegepaste duurzame technieken.

Verwarming

Op het gebied van verwarming kan ITB Ommen alle mogelijke vormen installeren. Denk bijvoorbeeld aan CV, hete lucht of warmtepomp.

Lees meer

Sanitair

Voor het installeren van een comfortabel inrichting van een badkamer of keukens kunt u rekenen op onze duurzame installatie expertise.

Lees meer

Elektra

Het juist toepassen van goede elektra installaties is een van onze speerpunten, of het nu om renovatie of nieuwbouw gaat, u kunt op ITB-Ommen rekenen.

Lees meer

Klimaatbeheersing

Het beheersen van het klimaat in ruimten is per ruimte afhankelijk van de omgeving waar de ruimte zich bevindt en heeft te maken met het doel van de ruimte.

Lees meer

Duurzame energie

ITB-Ommen is specialist in het toepassen van energiezuinige installatietechniek. Denk aan zonne-energie, windenergie, warmtepompen en LED.

Lees meer

Dakwerk

Heeft u last van een lekkend dak of goot? ITB-Ommen helpt u uit de nood en adviseert hoe deze problemen voorkomen kunnen worden.

Lees meer

ITB Ommen: duurzaam betrokken

ontwerp en realisatie the webhouse