0529 215000

Zonne-energie

Zonnepanelen
Zonlicht is onuitputtelijk en daarmee uitermate geschikt voor de productie van energie. Bovendien is er geen uitstoot van CO2 bij de productie van deze energie. Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van zonne-energie. In sommige gevallen kan er subsidie worden aangevraagd op de investering.

Zonneboilers
Zonneboilers leveren een grote energiebesparing op bij maken van warmwater.

Bij het toepassen van een zonneboiler bespaart u bijna de helft van uw energiekosten voor het maken van warmwater. Dat komt doordat het water door de zonnecollector stroomt en daardoor wordt verwarmd door de zon. Wanneer er eventueel een tekort aan warm water is, kan door de CV ketel of een boiler extra warm water worden gemaakt.

Vraag ons om advies, wij helpen u graag.

Verwarming

Op het gebied van verwarming kan ITB Ommen alle mogelijke vormen installeren. Denk bijvoorbeeld aan CV, hete lucht of warmtepomp.

Lees meer

Sanitair

Voor het installeren van een comfortabel inrichting van een badkamer of keukens kunt u rekenen op onze duurzame installatie expertise.

Lees meer

Elektra

Het juist toepassen van goede elektra installaties is een van onze speerpunten, of het nu om renovatie of nieuwbouw gaat, u kunt op ITB-Ommen rekenen.

Lees meer

Klimaatbeheersing

Het beheersen van het klimaat in ruimten is per ruimte afhankelijk van de omgeving waar de ruimte zich bevindt en heeft te maken met het doel van de ruimte.

Lees meer

Duurzame energie

ITB-Ommen is specialist in het toepassen van energiezuinige installatietechniek. Denk aan zonne-energie, windenergie, warmtepompen en LED.

Lees meer

Dakwerk

Heeft u last van een lekkend dak of goot? ITB-Ommen helpt u uit de nood en adviseert hoe deze problemen voorkomen kunnen worden.

Lees meer

ITB Ommen: duurzaam betrokken

ontwerp en realisatie the webhouse