0529 215000

Installatietechniek in de nieuwbouw

De werknemers van ITB-Ommen hebben een jarenlange ervaring met het realiseren van vele woningbouw projecten, zowel nieuwbouw als renovatie. Van een enkele woning tot grote woningbouw projecten, ITB-Ommen maakt de complete installatie snel en kwalitatief. Alle kennis is bij ons aanwezig van elektrotechniek tot sanitair.

Comfort en duurzame techniek
Ook denken wij graag mee om het wooncomfort optimaal te maken door het toepassen van duurzame technieken en luchtbehandeling systemen om de woning continue te voorzien van frisse lucht. Bij het toepassen van windmolens, zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en LED verlichting verlaagt u niet alleen de energie rekening maar u draagt ook bij aan een schoner milieu.

Ook bedrijfspanden kunnen een grote besparing realiseren door gebruik te maken van duurzame energie technieken. Daarnaast kan in kantoorpanden het luchtklimaat aanzienlijk verbeterd worden door koeling en het toevoegen van verse buitenlucht.

Wij adviseren graag over de mogelijkheden en de besparingen.

Verwarming

Op het gebied van verwarming kan ITB Ommen alle mogelijke vormen installeren. Denk bijvoorbeeld aan CV, hete lucht of warmtepomp.

Lees meer

Sanitair

Voor het installeren van een comfortabel inrichting van een badkamer of keukens kunt u rekenen op onze duurzame installatie expertise.

Lees meer

Elektra

Het juist toepassen van goede elektra installaties is een van onze speerpunten, of het nu om renovatie of nieuwbouw gaat, u kunt op ITB-Ommen rekenen.

Lees meer

Klimaatbeheersing

Het beheersen van het klimaat in ruimten is per ruimte afhankelijk van de omgeving waar de ruimte zich bevindt en heeft te maken met het doel van de ruimte.

Lees meer

Duurzame energie

ITB-Ommen is specialist in het toepassen van energiezuinige installatietechniek. Denk aan zonne-energie, windenergie, warmtepompen en LED.

Lees meer

Dakwerk

Heeft u last van een lekkend dak of goot? ITB-Ommen helpt u uit de nood en adviseert hoe deze problemen voorkomen kunnen worden.

Lees meer

ITB Ommen: duurzaam betrokken

ontwerp en realisatie the webhouse